"A man is a very small thing, and the night is very large and full of wonders." -Lord Dunzany

My Great Grandparent’s House

My Great Granparent's House - Bø in Vesteraalen - 1936

My Great Granparent's House - Bø in Vesteraalen - 1936

2 responses

 1. Ranveig S. Bjugn Dohmen

  Dette bildet er det min tante Åsta Bjugn Hansen malt på sine eldre dager .
  Ho var en av 13 søsken som vokste opp i dette huset sammen med min far Rolv Meier Bjugn som den nest yngste . Det var han som overtok gården og der er det jeg har trått mine barnesko . Det var et ganske stort hus . Husker enda hvordan det så ut over alt inni det huset , jeg var 4 år da det nye huset sto ferdig like ved siden av og jeg og mine tre søsken flytta inn der sammen med min mamma Solveig ( Grønbech ) og pappa Rolf .
  Er glad og takknemlig som fikk vokse opp i en så trygg og fin barndomsbygd i Eventyrkommunen , Bø I Vesterålen . Ranveig S. Bjugn Dohmen

  12. September 2011 at 16:39

 2. Så morsomt. Du vet vel hvem som har malt bildet? Det er tante Aasta i Bergen. Jeg har et fat som hun har malt.

  21. September 2011 at 08:09

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s